بازاریابی اینترنتی در حوزه صادرات چه نقشی دارد؟

استفاده از اینترنت در بازاریابی صادراتی را در هفت حوزه اصلی، یعنی ارتباطات، شبکه، تحقیقات بازار، فروش، بهبود تصویر، کاهش هزینه و مزیت رقابتی می توان خلاصه کرد. این امر بدیهی است که امروزه جهان ارتباطات همواره رو به رشد است و بازاریابی اینترنتی در حوزه صادرات و تجارت بین الملل از این قائله مستثنا نیست.

با در نظر گرفتن این مسئله که امروزه اینترنت و انواع شبکه های اجتماعی برای ارتباط با مردم در سراسر دنیا در اختیار تمامی افراد جامعه است، بازاریابی صادراتی اینترنتی یک روش نوین، کم هزینه و بسیار کارآمد به شمار می آید.

از طرفی دیگر اینترنت فرصت های جدیدی را برای شرکت های کوچک و متوسط برای تقویت فعالیت های صادراتی موجود یا یافتن مشتریان خارجی جدید فراهم می کند، که از نظر راه یافتن به عرصه تولیدات و صادرات کاملا به نفع آنها است.

بازاریابی اینترنتی در حوزه صادرات چیست؟

بازاریابی صادراتی اینترنتی عملی است که توسط آن یک شرکت محصولات یا خدمات خود را به یک کشور خارجی می فروشد. لازم به ذکر است که محصولات از کشور اصلی شرکت برای خریداران در مکان های بین المللی تولید یا توزیع می شوند.

این اصل مهم ترین عامل در تصمیم گیری در مورد بازار صادرات است. اگر قصد انجام این کار را دارید، بازاری را با در نظر گرفتن تقاضا برای محصول صادراتی خود انتخاب کنید. زیرا محصول باید پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان باشد.

چه روش هایی برای ارتقای صادرات استفاده می شود؟

سیاست های ترویج صادرات نشان دهنده علاقه دولت های ملی برای تحریک صادرات است. یارانه ها، معافیت های مالیاتی و خطوط اعتباری ویژه، ابزارهای اصلی برای ارتقای صادرات هستند.

حوزه بازاریابی صادراتی چیست؟

بازاریابی صادراتی فرآیند کامل دریافت سفارش از یک کشور خارجی (هر کشوری به جز کشور مبدا)، اجرای موفقیت آمیز آن و تحقق عواید فروش است. دو عامل مهم تحقیقات بازاریابی صادراتی به همراه تحقیقات بازاریابی نقش مهمی در تجارت بین المللی ایفا می کند.

چگونه بازاریابی اینترنتی در حوزه صادرات انجام می شود؟

4 استراتژی بازاریابی دیجیتال صادرات برای باز کردن مرزهای جدید تعریف شده است:

  • با دفتر USCS محلی خود ارتباط برقرار کنید.
  • تحقیق کلمات کلیدی در بازارهای بین المللی را کامل انجام دهید.
  • برای بازارهای غیر انگلیسی – از خدمات ترجمه حرفه ای استفاده کنید و در صورت نیاز حتما مترجم حرفه ای استخدام کنید.
  • یک روش ارزیابی کشوری دریافت کنید و یک کمپین راه اندازی کنید.

تنها تفاوت بین یک برنامه بازاریابی صادراتی و یک برنامه بازاریابی معمولی، مکان مورد علاقه است. همان نوع تحقیقات بازار که برای تعیین بازار داخلی بهینه انجام می شود باید در مقیاس بین المللی تکمیل شود.

چرا به بازاریابی اینترنتی در حوزه صادرات نیاز داریم؟

همانطور که در ابتدا گفته شد امروزه کسب‌ و کارها اغلب محصولات خود را با گسترش فروش محصولات در سطح بین‌ المللی دو یا سه برابر می‌کنند. اما نمی توانید تصور کنید که بازارهای خارجی به اندازه مشتریان محلی به محصول شما علاقه مند هستند یا خیر! به طور طبیعی تفاوت‌های فرهنگی، هزینه‌ های حمل و نقل و زمان آن، سیاست و سیاست‌های تجارت بین‌ الملل همگی به ایجاد مانع ارتباطی بازاریابی بین تامین‌ کنندگان و خریداران خارجی کمک می‌کنند.

ممکن است این سوال را از خود بپرسید که پس چرا به بازاریابی صادراتی نیاز دارید؟

به زبان ساده بخواهیم بگوییم: مترجم گوگل یا همان گوگل ترنسلیت برای برقراری ارتباط در بازاریابی اینترنتی در حوزه صادرات به هیچ عنوان کافی نیست.

در نتیجه شما باید رفتارهای خرید، علایق و نیازهای مشتریان خارجی خود را بدانید. همه اینها را می توان در یک برنامه بازاریابی صادراتی بررسی کرد. یک برنامه بازاریابی صادراتی برای پرداختن به یک استراتژی خاص ایجاد می شود که می تواند برای در دسترس قرار دادن محصول و جذب خریداران بین المللی مورد استفاده قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *